El València CF continua amb el dilema dels porters

La no venda de Mamardashvili podria fer que s'ajuntaren fins a quatre porters la pròxima temporada

El dilema de la porteria del València

La renovació de Baraja continua parada, però no és l'única operació al València que no avança. La possible eixida de Mamardashvili s'ha frenat, de moment. El principal aspirant a fitxar-lo, el Newcastle anglés, explora alternatives al gegant georgià després de topar-se amb la postura ferma del València. O arriben 40 milions o Giorgi no se'n va, diu Peter Lim, tot i que el València ja ha fitxat el substitut, el macedoni del Rayo, Stole Dimitrisvsky.

Així, és molt improbable, però podria donar-se la circumstància que s'ajuntaren quatre porters per a la pròxima campanya.

Si Mamardashvili finalment es queda, Baraja tindria un beneït problema, perquè disposaria de dos porters amb etiqueta de titulars. Però si Mamardashvili se'n va, al club necessiten un altre porter, perquè Jaume està lesionat fins al mes de setembre. I tenen dos opcions: una és fitxar un altre porter. Entre els candidats, Juan Soriano, del Tenerife, o Diego Conde, del Leganés.

L'altra és la continuïtat de Cristian Rivero. El club li oferirà la renovació i en funció dels moviments de mercat, es quedarà o el cedirà.

També et pot interessar

stats