Salva Gomar: "La Federació Espanyola vol que València siga seu del Mundial"

El president de la Federació Valenciana de Futbol ha visitat els estudis d'À Punt

Entrevista al president de la Federació Valenciana de Futbol, Salvador Gomar

El president de la Federació Valenciana de Futbol (FFCV), Salvador Gomar, ha estat en els estudis d'À Punt Mèdia en una entrevista per al programa de ràdio Esports À Punt.

Ací ha repassat tots els temes diversos temes que marquen l'agenda actual. Un d'ells, com no podia ser d'altra forma, és el fet que València puga ser seu del Mundial 2030. En eixe sentit, Gomar ha assegurat que la Federació Espanyola de Futbol "vol que el nou Mestalla siga seu" i, ell, personalment, pensa que així serà.

Gomar també ha parlat sobre el president del València CF, Peter Lim. Considera que la imatge del dirigent singapurés està afectant no només la imatge de l'equip, sinó també la de la Comunitat Valenciana.

Respecte de la possible inhabilitació de l'actual president de la Federació Espanyola de Futbol, Pedro Rocha, Gomar ha assegurat que seria important trobar-ne un altre, però no s'ha volgut proposar a substituir-lo en el càrrec. Això sí, creu que en la institució falta transparència.

En l'entrevista, el president de l'FFCV no ha dubtat a agrair a À Punt la cobertura que s'ha donat al futbol valencià, a la vegada que s'ha mostrat il·lusionat amb el fet de poder tornar a fer que competisca una selecció valenciana de futbol.

També et pot interessar

stats