Victòries de l'Oriola, la Nucia i l'Hèrcules en Segona B

Els filials de València i Llevant i l'Atzeneta continuen sense tastar el triomf i l'ajornat Villarreal B-Alcoià encara no té data.

L'equip alacantí ha guanyat gràcies a un golàs de David Sánchez
L'equip alacantí ha guanyat gràcies a un golàs de David Sánchez / @cfhercules

Victòries de l'Oriola, la Nucia i l'Hèrcules en la quarta jornada de la lliga de Segona Divisió B. Els filials de València i Llevant i l'Atzeneta continuen sense tastar el triomf i encara no se sap quan es disputarà el Villarreal B-Alcoià, ajornat per un positiu en l'equip alacantí.

L'Oriola remunta contra el Mestalla

L'invicte Oriola ha sumat la seua segona victòria seguida, després de la que va aconseguir a El Regit, contra el València Mestalla. Al minut 35 de partit, el jugador blanc-i-negre Gozálbez ha marcat el primer gol en contra de l'Oriola en la temporada per a posar-se per davant en el marcador. Però en la segona part Toché i Solano han capgirat el resultat.

Els de Gerard Albadalejo se situen segons, amb huit punts, mentre que l'equip d'Óscar Fernández, que suma la primera derrota de la temporada després de tres empats, cau a la zona de descens.

La Nucia torna a guanyar després de huit mesos

La Nucia es va retrobar amb la victòria a la Ciutat Esportiva de Bunyol contra l'Atlètic Llevant en imposar-se per 0-1, amb un gol del jugador del planter Rubén, que va significar el primer triomf de la temporada de l'equip de César Ferrando i tornar a guanyar des del passat 8 de març, huit mesos després.

El filial granota continua sense guanyar en aquest inici de competició i se situa en la zona de descens a Tercera Divisió. Els de Luis García Tevenet van tractar d'igualar marcat per La Nucia, que jugà des del minut 66 amb un menys per l'expulsió de Pajarero, però se n'anaren de buit.

Cara i creu contra els equips balears

Una de freda i una de calenta per a Hèrcules i l’Atzeneta en els seus enfrontaments contra equips eivissencs. L'equip alacantí ha guanyat gràcies a un golàs de David Sánchez al minut 66 i continua invicte en aquesta temporada. A més, ha forçat la primera derrota de la Penya Esportiva Santa Eulària, que ha jugat amb deu des del minut 32.

En canvi, l'Atzeneta ha registrat la tercera derrota consecutiva i continua sense guanyar en el seu debut en Segona B. Aquest diumenge ha perdut per la mínima (1-0) contra l'Eivissa, que presideix el que va ser president del València, Amadeo Salvo. Els balears són líders del grup amb nou punts en tres partits.

Villarreal B-Alcoià (ajornat)

La Federació Espanyola de Futbol va acceptar la sol·licitud de l'Alcoià per a ajornar el partit que havien de jugar aquest cap de setmana contra el Villarreal B, després del positiu en Covid-19 detectat a finals d'octubre. Ara com ara no s'ha donat a conéixer data en què es jugarà aquest partit.

El filial groguet va aconseguir la primera victòria de la temporada el passat cap de setmana contra la Nucia mentre que l'Alcoià, que només ha disputat un partit, té un punt aconseguit contra l'Oriola. L'equip de Vicente Parras jugarà el pròxim cap de setmana el partit ajornat de la primera jornada, contra l'Hèrcules.

També et pot interessar

stats