Victòria del València femení davant de l’Espanyol

El club valencià guanya a l’RCD Espanyol per un contundent 3 a 0.

Les jugadores s'abracen després de la victòria
Les jugadores s'abracen després de la victòria

El València femení ha guanyat en l'estadi Antonio Puchades de Paterna a l’RCD Espanyol per tres gols a zero. Les jugadores d’Óscar Suárez han fet un partit molt ofensiu, sense deixar ocasions de marcar cap gol a l’equip català.

Després d’haver empatat la passada jornada davant del Logronyo a Las Gaunas en un partit sense gols, el conjunt valencià ha oferit un bon partit des del primer moment.

Primer gol valencianista en el minut 4

Un gol matiner en el minut quatre que ha marcat Mari Paz ha posat el partit de cara per a l’equip valencianista. En el minut tretze, Beristain ha xutat des de la banda dreta i el baló s’ha esgolat per l’escaire per a marcar el segon gol. Aquest resultat ha donat tranquil·litat al conjunt blanc-i-negre per a continuar l’encontre, sense abaixar la pressió.

En canvi, l’Espanyol ha arribat al descans amb dos gols en contra i poques oportunitats d’aconseguir batre la porteria local.

La segona part ha començat amb les mateixes sensacions al terreny de joc: un València dominant i un Espanyol que ha intentat plantar cara al rival. En el minut 63 del partit ha arribat el tercer gol del conjunt valencianista. Beristain ha xutat una falta i Van den Berg ha aprofitat una errada de la portera visitant per a apujar el tercer gol al marcador amb la porta buida.

El ritme del partit es veu afectat pel temps de joc i la calor

El joc ha començat a baixar d’intensitat. Però els dos equips encara han tingut ocasions d’augmentar el marcador. Al final, el València n’ha obtingut la victòria i aconsegueix sumar tres punts importants en aquesta primera fase de la lliga.

El segon equip valencià en la Lliga Iberdrola femenina, el Llevant, va vore com ajornaven el seu compromís davant el vigent campió, el Barcelona. La Federació Espanyola de Futbol va comunicar que l’equip blaugrana no tenia la plantilla suficient per a jugar l’encontre per culpa d’un brot de gastroenteritis que han patit les jugadores blaugrana en el viatge a Kazakhstan per a jugar la Champions.

També et pot interessar

stats