Victòria de prestigi del Llevant que el manté segon a la taula

Les de Pry s'han imposat per 3 a 2 la Reial Societat.

Gran partit l'oferit pel Llevant i la Reial Societat a la ciutat esportiva de Bunyol, corresponent a la jornada 20 de la Primera Iberdrola. Les de Pry volien trencar la dinàmica de dos partits sense guanyar per a continuar el deixant del líder de la categoria, el Barcelona. Hui els ha tocat treballar de valent ja que han hagut de remuntar dues vegades el marcador.

Les donostiarres han sigut les primeres a colpejar amb gol, com no, de Nakikari García. Era el minut 13, i 9 minuts més tard resposta magnífica de la pitxtixi de la Lliga. Esther González de vaselina superava la portera basca. No ha tardat a contestar García que al 24 posava de nou les visitants per davant. En un partit boig, les de Pry es refeien novament per a neutralitzar el marcador mitjançant Zornoza. Amb l'empat a dos s'ha arribat al descans.

A la represa només s'ha vist un gol, el d'Alba Redondo que celebrava així la seua crida hui a la selecció absoluta, anotant el 3 a 2 definitiu. Amb aquesta ja són 13 les victòries d'un Llevant que continua segon de la taula amb 41 punts.