La victòria del Mestalla sobre l'Olot deixa el Castelló de cuer

En Segona B, el València Mestalla ha guanyat l'Olot després de quatre jornades sense véncer. El Castelló, que ha empatat amb l'Ebre, torna a ser cuer. El Villareal B continua líder.

El CE Castelló ha empatat amb El CD Ebre.
El CE Castelló ha empatat amb El CD Ebre.

Una errada clamorosa de la defensa de l'Olot l'ha aprofitada Sebas per a fer el primer gol del València Mestalla, en el minut 14. Un altre gol de Lolo en el 78 ha posat el 2-0 definitiu, que fa que els blancs deixen la cua de la classificació. L'afició ha aplaudit aquesta victòria després de les tres derrotes i un empat de l'equip de Miquel Grau en les últimes jornades. Es trenca així una etapa negativa que havia dut l'equip a la cua de la classificació. No és que les coses milloren molt, perquè el Mestalla continua penúltim, però sí que permeten albirar que encara és possible la salvació.

Autogol del Llevant a penes començar el partit

Pitjor ha sigut la sort de l'Atlètic Llevant. En el partit contra el Badalona a la Ciutat Esportiva de Bunyol s'ha vist el que pot ser el gol més destrellatat de la temporada. El jugador del Llevant Rulo havia sigut objecte d'una falta. En alçar-se, la trau per passar-li-la al seu guardameta, amb tan mala fortuna que clava el baló dins de la xàrcia. Un desafortunat gol que ha posat el 0-1 a favor del Badalona, en un partit que ha acabat en 1-2, amb un gran gol de Jáuregui. Un fort xut imparable a l'escaire del porter català, que, a pesar d'estirar-se, no ha pogut fer res. Gol insuficient, en tot cas, per a remuntar l'avantatge de 0-2 del Badalona.

El Castelló empata amb l'Ebre, però torna a ser cuer

L'afició del Castelló ha viatjat al camp de l'Ebre amb ganes de veure el seu equip en un camp on es fa difícil jugar al futbol pel mal estat del terreny de joc. A això s'ha afegit el vent. Un partit avorrit, amb poques ocasions i sense gols. Els alb-i-negres, en aquest cas equipats de color púrpura, han signat un 0-0. Sumen un punt que no els serveix per a evitar tornar a ser l'últims de la Lliga.

Victòria important de l'Ontinyent i de l'Alcoià

L'Ontinyent, per la seua banda, ha golejat el Sabadell. Un merescut 3-1 per a un conjunt que es recupera del malson viscut durant les últimes setmanes, en què estava en qüestió fins i tot continuar en la categoria a causa dels problemes econòmics de la societat esportiva. Recuperada la tranquil·litat, l'equip també pren oxigen amb aquesta victòria. Bona jornada també per a l'Alcoià, que ha vençut per 0-1 a l'Espanyol B amb un gol de Braulio.

L'Hèrcules perd una altra oportunitat per a escalar posicions

L'Hèrcules ha empatat a zero en casa del Terol, en partit que ha retransmés la televisió d'À Punt, i es queda lluny del Villarreal B, que ahir va empatar amb l'Ejea i continua sent líder. Els alacantins han desaprofitat una bona oportunitat d'ocupar la quarta plaça i col·locar-se en els llocs que donen dret a jugar els play-offs d'ascens. Continuen sent cinquens, una situació que ha esdevingut invariable des de fa unes setmanes. El Villareal B sí que ha tingut moltes oportunitats de marcar, però no ha trobat la sort per a fer que el baló entrara a la porteria de l'Ejea.

També et pot interessar

stats