Victòria ‘in extremis’ i treballada del València

Les de Bargues s'han imposat per 3 a 2 contra el Logronyo.

Les de Bargues s'han imposat per 3 a 2 contra el Logronyo
Les de Bargues s'han imposat per 3 a 2 contra el Logronyo / CE Logroño

Duel espectacular el que han oferit hui a l'Antonio Puchades el València i el Logronyo en la jornada 20 de la Primera Iberdrola. Les valencianes volien refer-se de l'última derrota contra el Reial Madrid i han eixit amb ganes. Després d'uns primers minuts de tanteig, al 25 Bonsegundo s'aprofitava d'una errada en la defensa riojana per a obrir el lluminós. Amb aquest marcador s'ha arribat al descans.

En la represa hi ha hagut ocasions més clares i 4 d'elles han acabat al fons de les xarxes. La primera a materialitzar-se l'aconseguia Boho Sayo en aprofitar una treta de córner per a establir l'empat. Era el 56, i 20 minuts després les de José Bargues tornaven a posar-se per davant. Gol de Jansen per a les blanc-i-negres que no tardava a contestar aquesta vegada Rebeca Elloh. Corria el minut 84 i el 2 a 2 semblava intocable. No ha sigut així, les valencianes tenien fam de victòria i Candela Andújar la calmava amb el 3 a 2 definitiu. Victòria per al València que ara es queda nové a la taula amb 24 punts. El pròxim partit, diumenge contra l'Atlètic de Madrid. El Logronyo continua als llocs de descens.