La victòria granota torna a escapar-se en el temps de descompte (1-1)

Roger avançava els seus de penal, i Sergi Guardiola empatava l'enfrontament en el 92

Morales encara a un jugador rival
Morales encara a un jugador rival / Llevant

Inici elèctric en la tornada de la Lliga: el Llevant s’ha tornat a posar per davant en un partit obert en la primera part, però el Rayo Vallecano ha anat guanyant metres i apropant-se a la porteria d’Aitor fins que en el temps afegit igualava el marcador. 

Els granotes amb les baixes importants de Bardhi, Soldado i De Frutos s’han vist obligats a canviar de dibuix (4-3-3) i donar entrada a Pablo Martínez en el migcentre i apostant pel trident Cantero-Roger-Morales en la davantera. Tant els locals com el Rayo Vallecano s’han plantat en el Ciutat amb una clara idea ofensiva. Els de López han curat més el baló, els d’Iraola han estat més verticals. Amb la idea de robar i eixir ràpidament, al menys en la primera part. Amb este patró Nteka ha pogut posar per davant els seus en un parell d’ocasions. La primera se li n'ha anat per dalt; la segona, l’han dissipat Rober Pier i Aitor. Roger ha sigut el més actiu dels granotes, i d’ell ha nascut el contracolp més perillós però la bola rematada per Melero ha acabat en les mans de Dimitrievski. Moltes ocasions, però el gol ha arribat de penal. Una mà dins de l’àrea del francés Pathé Ciss que s’ha convertit en el segon gol en Lliga del pistoler de Torrent (min. 39). 

A la represa, el Rayo ha augmentat la pressió sobre l'àrea llevantinista i Campaña espantava l’afició quan s'ha retirat coixejant. Els granotes s’han vist obligats a multiplicar-se per evitar les envestides dels madrilenys. L’empat es palpava i Paco López ha fet canvis conservadors per intentar retindre la primera victòria de la temporada (Miramón per Roger i Postigo per Rober Pier). No obstant això, els jugadors d’Iraola no han deixat d’insistir. Isi ha intentat sorprendre des de lluny i Comesaña ha acaronat el pal però els granotes els esperaven tancats. Quan els de López pensaven que tenien els tres punts en la butxaca, una altra vegada en temps de descompte, un centre de Bebé al cor de l’àrea ha sigut convertit per Sergi Guardiola. 

Al remat, repartiment de punts i una nova jornada sense conéixer la victòria per als granota: no guanyen des del 10 d’abril.

També et pot interessar

stats