Victòria èpica del València a Montilivi

Un gol de Ferran en el temps de descompte dona la victòria al València, amb 10 jugadors per l'expulsió de Roncaglia

El València aconsegueix els tres punts contra el Girona
El València aconsegueix els tres punts contra el Girona
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Amàlia Sebastián
10 de març 2019 - 19:47

El València ha guanyat per 2-3 al Girona en l'estadi de Montilivi gràcies a un gol de Ferran en el temps de descompte després de patir durant 20 minuts els efectes de la inferioritat numèrica per l'expulsió del defensa Roncaglia. 

Els de Marcelino s'avançaven en el marcador al minut 13 de la mà de Gonçalo Guedes, que s'estrenava com a golejador esta temporada en el València i trencava una mala ratxa que no li havia permés marcar des del 20 de maig de 2018, contra el Deportivo de la Corunya en la temporada passada. 

A penes 9 minuts després, un llançament de falta de Granell servia en safata una pilota a Ramahlo que donava el gol de la igualada als catalans en l'equador d'una primera part on es van succeir diferents ocasions per part dels dos equips. 

Després del descans, Dani Parejo avançava de nou al València al minut 52 amb un precís llançament pegat al pal i es convertia en el màxim golejador del València en lliga amb set dianes i igualava el seu màxim registre anotador de la temporada passada a falta d'onze jornades.

Al minut 71, Roncaglia és expulsat en rebre la segona targeta groga del partit per una entrada al davanter del Girona Stuani i obliga al València a acabar el partit amb un jugador menys. Al 79, l'àrbitre assenyala penal per una mà de Diakhaby sobre Stuani que l'uruguaià transforma en el 2-2 sense que Neto poguera parar-lo.

Quan tot apuntava a un nou empat del València, en una contra de Ferran en el minut 90, el jugador de Foios regateja el porter Bono i marca el gol de la victòria valencianista a porta buida. 

També et pot interessar

stats