Victòria contundent de l'Elx contra el líder de la categoria

El colombià Neyder Lozano i Borja han sigut els autors dels gols contra el Màlaga.

Borja Martínez celebra el seu gol de falta. LaLiga
20 d'octubre 2018 - 01:20

L'Elx ha guanyat per 2 a 0 el líder de la Segona Divisió al Martínez Valero. I ho ha fet amb una victòria de prestigi davant del Màlaga, el líder de la categoria.

Després de rebre huit gols en els últims dos partits contra el Dépor i el Còrdova en Copa del Rei, els de Pacheta han capgirat la situació en un partit vital per a no perdre el ritme en lliga. I ho han fet sense donar opció a l'equip entrenat per Juan Ramón López Muñiz que en 10 jornades només havia rebut quatre gols i havia perdut un partit.

Tot i tindre el control del partit, el porter nigerià Francis (debutant hui amb l'equip) ha sigut clau en una acció de la primera part en parar un mà a mà amb Gustavo Blanco. Seria l'única ocasió de perill del líder de la Lliga 123. En el minut 36 ha arribat el gol de Neyder Lozano. El colombià rematava de cap una centrada a l'àrea de Borja Martínez.

En la segona part, Francis Uzoho ha tornat a ser protagonista amb una parada espectacular una altra vegada de l'argentí Blanco. Només un minut després arribava la sentència per part de l'Elx. Un gran gol de falta de Borja des de la frontal amb un llançament amb la cama esquerra que entrava per l'escaire de la porteria de Munir.

Bon partit també de Sory Kaba. Després d'haver estat absent en els últims dos partits dels de Pacheta per estar amb la seua selecció, el davanter ha tornat a ser un dels millors futbolistes de l'Elx.

Amb la victòria els il·licitans, que tornaran a rebre el Reial Saragossa al Martínez Valero, sumen ja 11 punts en la classificació.