Victòria balsàmica del València per a fugir del descens (1-0)

Oriana Altuve ha marcat l'únic gol del partit contra el Betis en cabotejar un centre d'Anna Torrodà en el minut 62

Les jugadores del València celebren el gol d'Oltuve
Les jugadores del València celebren el gol d'Altuve / LaLiga

El València ha aconseguit la seua segona victòria de la temporada en la lliga Primera Iberdrola amb un solitari gol d'Oriana Altuve, un triomf que permet que les valencianistes s'allunyen dels llocs de descens.

Les d'Andrea Esteban, necessitades de punts, han plantejat des de l'inici una pressió alta per a incomodar l'eixida de pilota del rival, mentre que l'exvalencianista Mari Paz Vilas, ara al Betis, ha sigut l'única que ha posat en problemes la porteria Noelia, titular per la lesió d'Enith.

Després del pas pels vestidors, el València ha dominat el partit. La portera de l'equip sevillà ha volat per a parar un potent xut d'Anna Torrodà que, en la jugada següent, ha posat un gran centre que ha cabotejat Altuve al fons de la xarxa.

Punt insuficient del Vila-real

El Vila-real ha sumat un punt amb gust de poc en la visita al Rayo Vallecano, penúltim de la classificació (2-2), que el manté com a cuer de la Lliga. L'equip de Sara Monforte ha capgirat la situació creada pel gol inicial de les madrilenyes, però no han pogut mantindre l'avantatge en la segona part.

El filial groguet no ha començat el partit amb bon peu, ja que en el minut 10 el Rayo s'ha avançat en el marcador en una acció a pilota aturada. Tot i això, les groguetes han reaccionat i amb gols de Belén Martínez i Raquel Pinel han aconseguit anar-se'n per davant en el descans.

En la represa, les madrilenyes han tornat a profitar una acció a baló parat per a tornar a posar la igualada i el marcador ja no s'ha mogut. L'àrbitre ha expulsat Sara Monforte per roja directa a les acaballes del partit.