Vicente Mir, tercer entrenador destituït en l'Hèrcules esta temporada

Dues victòries en huit partits de Lliga i un en Copa, i l'equip en zona de descens a tercera han precipitat la decisió

Vicente Mir, tercer entrenador destituït en l\'Hèrcules esta temporada
Vicente Mir, tercer entrenador destituït en l'Hèrcules esta temporada

Dues victòries en huit partits de Lliga i un en Copa, i l'equip en zona de descens a tercera han precipitat la decisió. Ahir mateix la directiva el va ratificar en el càrrec i hui, mitjançant un comunicat, ha fet oficial el seu comiat.

El conjunt alacantí va camí de rècord. Inestabilitat i molts canvis que han afectat l'equip i el club. Planagumà sols durà quatre jornades. José Végar, qui havia sigut el seu segon, durà un partit. Muñoz dirigí l'equip en onze encontres, en els quals sols s'aconseguiren dotze punts. Amb la caiguda de Muñoz també s'apartà de les funcions de director esportiu Javi Portillo. Un dels mandataris del club, Juan Carlos Ramírez fitxà Vicente Mir. El seu bagatge, gens millor que els seus companys. Això sí, l'Hèrcules canvià part de la plantilla en el mercat d'hivern. Sis fitxatges i huit eixides no bastaren per a reflotar un equip que no ha eixit dels llocs de descens. Ni tan sols amb canvi de president. Ni l'arribada de Quique Hernández ni guanyar a casa de líder han calmat els ànims.

Mir deixà el conjunt alacantí amb huit punts i a cinc de la salvació. La situació és agònica, però ens deixa una cosa clara. Açò no és problema d'entrenador.

També et pot interessar

stats