Vicente Mir, nou entrenador de l'Hèrcules

Set hores després de fer oficial la destitució de Jesús Muñoz, s'anunciava el nom del seu nou entrenador.

Vicente Mir, nou entrenador de l\'Hèrcules
Vicente Mir, nou entrenador de l'Hèrcules

Jesús Muñoz ja és història. Mes i mig sense guanyar, en posicions de descens a Tercera i la pitjor crisi esportiva de la seua història, és l'escenari que deixa el de Mota del Cuervo. L'eixida del tècnic s'ha emportat per davant el director esportiu Javier Portillo. El gendre d'un dels propietaris del conjunt alacantí, Enrique Ortiz, renuncia al càrrec després d'una temporada i mitja i sense aconseguir l'objectiu de tornar l'equip al futbol professional.

Set hores després de fer oficial la destitució de Jesús Muñoz, l'Hèrcules anunciava el nom del seu nou entrenador. El valencià torna a l'Hèrcules després d'entrenar a Elx, Reial Murcia i Alcoyà. Mir ocupà la banqueta herculana en la temporada 2015-16 on va disputar el play off d'ascens enfront del Cadis. En aquesta etapa va aconseguir grans números: 16 partits seguits sense perdre en els 22 encontres que va dirigir l'Hèrcules.

Les tasques que feia Portillo estaran en mans ara de Juan Carlos Ramírez, l'altre propietari del club. Ell ha sigut l'encarregat de negociar amb Mir, qui dirigirà demà el seu primer entrenament i després serà presentat.

També et pot interessar

stats