Vicente Iborra: "Em fa especial il·lusió la Copa del Rei"

À Punt Mèdia ha entrevistat en exclusiva el migcampista del Vila-real

Iborra té il·lusió per la Copa del Rei

Un dels jugadors que va ser clau en la victòria del Vila-real en la final de l'Europa League va ser Vicente Iborra. No pel seu rendiment dins del camp, sinó per la seua xarrada prèvia a tota la plantilla que va poder fer gràcies que l'entrenador, Unai Emery, li va donar permís.

Així, un equip d'À Punt Mèdia ha parlat, en exclusiva, amb el migcampista del submarí i ens ha comptat les seues impressions d'aquesta dura temporada en l'àmbit personal i del que espera en la següent.

Iborra s'ha perdut mitja temporada per una lesió al genoll, per això, el moment de la xarrada al vestidor del Gdansk Arena va ser encara més emotiva per als seus companys, abans de coronar-se campions continentals.

Però ara Iborra, ja recuperat de la lesió, encara la pròxima temporada com un més. El de Montcada es prepara per a tornar a l'equip en la pretemporada. Tot un reforç de garanties amb vista a una temporada en què el jugador té depositades moltes esperances per a continuar sumant algun títol.

Sobretot quan per davant hi ha quatre competicions i ara que tenen el títol de campions europeus, el Vila-real és un rival a batre. Però Iborra ho té clar. "No ens ha de pesar, ens ha de donar eixa dosi d'energia. No hem de creure'ns millor que ningú, però tampoc inferiors", ha explicat.

El fet de jugar la Champions League pot suposar que el club mire de buscar reforços per a la pròxima temporada. El migcampista assegura que no sap què passarà, però sí que ara com ara hi ha plantilla "de garanties".

La Champions League pot semblar una competició molt interessant de jugar, però a Iborra li fa una especial il·lusió guanyar el títol de la Copa del Rei, que, sens dubte, intentaran guanyar.

També et pot interessar

stats