Vicent Iborra torna a casa

El jugador de Montcada torna nou anys després al Llevant, l'equip en què va debutar com a professional

Iborra torna a casa

Vicent Iborra ja és oficialment nou jugador del Llevant. El migcampista, que arriba cedit una temporada pel Vila-real, torna al club on es va formar i on va debutar com a professional ara fa catorze anys. El futbolista de Montcada tornarà a vestir la camiseta granota nou anys després, quan va fitxar pel Sevilla a canvi de sis milions d'euros.

Es va acomiadar entre llàgrimes i declarant amor etern per a anar-se'n al Sevilla on va ser campió de l'Europa League tres vegades. D'allí a la Premier, al Leicester City, per a tornar a La Lliga i fitxar pel Vila-real, on va sumar una Europa League més al seu palmarés i amb el qual va arribar a unes semifinals de Champions. 

Ara, Iborra torna al Llevant per a jugar en Segona i tractar d'ascendir a Primera l'equip de la seua vida, com ja va fer el 2010. Encara que en principi arriba cedit per només un any, el club es guarda una opció de compra pel futbolista. Després de l'eixida de Morales, el llevantinisme tornarà a abraçar tota una llegenda granota.

També et pot interessar

stats