Vicent Iborra: "Per a mi no hi ha cap altra opció que no siga el Llevant"

El futbolista ha parlat en la roda de premsa de presentació en el Llevant

Iborra en la seua presentació
Iborra en la seua presentació

El nou flamant gran fitxatge del Llevant ja és una realitat. Vicent Iborra s'ha presentat davant la premsa i l'afició llevantinista. Un emblema del club que arriba assegurant que compleix un somni amb la seua tornada, un somni no només seu, sinó també de sa mare. De fet, s'ha emocionat en citar-la.

Així i tot, ell és perfectament conscient que el Llevant és l'objectiu per damunt del bé propi i, per això, ha demanat unitat a tots per tal de viure "moments més feliços que foscos".

Respecte de la seua eixida del Vila-real, Iborra ha dit que no contemplava cap altra opció que no fora el Llevant, en cas d'eixir. De fet, ha dit que ell es volia quedar en el submarí jugant competició europea i en Primera Divisió, però que el fet que vinguera l'equip granota a buscar-lo va ser un gran al·licient per a plantejar-se l'eixida i tractar de pujar-lo a Primera Divisió.

Finalment, Iborra també ha assegurat que hi ha la possibilitat de continuar més enllà d'una temporada, sempre que l'equip aconseguisca l'objectiu d'ascendir.

També et pot interessar

stats