Vezo fitxa pel Llevant UE fins el 2024

El Llevant UE i el València CF han arribat a un acord de traspàs pel futbolista portugués

Vezo, nou jugador del Llevant
Vezo, nou jugador del Llevant / Llevant UE

El defensa Rubén Vezo ha sigut traspassat del València CF al Llevant i portarà la camiseta granota fins l'any 2024, segons han informat els dos clubs.

Vezo, de 25 anys, va arribar al conjunt granota, equip en què ha jugat cedit pel València des del 29 de gener. El portugués es va convertir en una peça clau en la millora del joc defensiu de l'equip de Paco López en l'últim tram de la temporada.

En eixa estada com a llevantinista en el segon tram de Lliga, dels 17 partits possibles, Vezo va disputar 15 i se'n va perdre només dos, un per acumulació d'amonestacions i un altre per molèsties musculars. A més, el central portugués, va marcar dos gols contra l'Espanyol i contra el Rayo Vallecano. Els dos gols els va anotar el defensa portugués a l'estadi Ciutat de València.

Ruben Vezo arribà al conjunt de Mestalla durant el mercat d'hivern de la temporada 2013-2014, procedent de Vitoria Setúbal. Va jugar 84 partits en les diferents competicions i va marcar tres gols. Durant el seu periple com a valencianista va marxar dues vegades com a cedit: la primera, en la campanya 2016-2017 quan va eixir cedit al Granada CF, amb qui va participar en 19 partits. I la segona, durant el passat mercat d'hivern, cap al Llevant, on ara torna de manera definitiva.

L'equip valencianista ha agraït públicament "el seu treball i esforç com a valencianista, i li desitja molta sort en la seua nova etapa professional".

També et pot interessar

stats