Vezo arriba al Llevant cedit pel València

Els clubs anuncien un principi d'acord fins al final de temporada

Vezo arriba al Llevant cedit pel València
Vezo arriba al Llevant cedit pel València

Rubén Vezo ( Setúbal, Portugal, 25-4-1994), defensa central propietat del València, jugarà el que resta de temporada en el Llevant UE en qualitat de cedit, segons han anunciat els dos clubs en sengles comunicats. El jugador, que ja no ha entrat en la convocatòria de Marcelino contra el Getafe, s'incorpora al conjunt granota i, precisament, podria debutar el cap de setmana en el partit que el Llevant UE jugarà contra el Getafe. 

Les lesions de Chema Rodríguez i Sergio Postigo han deixat molt tocada la línia defensiva del Llevant que, a més, per al pròxim partit de lliga tampoc podrà comptar amb el gallec Rober Pier, sancionat. Això ha deixat Paco López amb només un defensa central específic, a més de l'adaptació a la posició de central del lateral Coke Andújar i del migcampista del filial, Fran Manzanara, que ja va jugar a Sevilla dissabte. 

Vezo, que és el primer fitxatge del Llevant en este mercat d'hivern, arribà al València en aquest mateix període de fitxatges de la temporada 2013-2014 provinent del Vitória de Setúbal portugués. El futbolista ha jugat un total de 84 partits amb el València, en les diferents competicions, en els quals ha marcat 3 gols. A més, Vezo també va jugar en el Granada CF, en la temporada 2016-17, també en qualitat de cedit i on va jugar 19 partits. 

També et pot interessar

stats