La veu de l’afició es tornarà a sentir aquest cap de setmana

433 dies després, els estadis valencians tornaran a tindre públic a les graderies

La veu de l’afició es tornarà a sentir aquest cap de setmana

Als estadis de futbol de la Comunitat Valenciana, aquest cap de setmana tornarà a sentir-se la veu de l'afició. El govern espanyol permet l'entrada a un 30% de l'aforament i a un màxim de 5.000 aficionats als territoris en fase 1 de la pandèmia.

Aquest dissabte l’Estadi de Castàlia serà el primer que acollirà un partit de futbol professional a Espanya en 433 dies. El Castelló rebrà la Ponferradina, en un partit decisiu per la permanència en Segona. Després serà el torn per al Ciutat de València, on diumenge de matí es jugarà el Llevant-Santa Teresa de la Primera Iberdrola, un duel en què les granota poden deixar pràcticament sentenciada la classificació per a la Champions League.

Diumenge de vesprada, el camp de Mestalla acollirà el partit entre el València i l’Eibar, on el principal interés estarà posat a saber com reaccionarà l’afició valencianista després de la multitudinària manifestació del dissabte passat. A l’Estadi de la Ceràmica, el Vila-real rep el Sevilla amb l’objectiu de sumar tres punts que l’acosten als llocs de l’Europa League.

També et pot interessar

stats