La venda de Koba paralitza l'arribada de Peter Federico al València

El francés, ara a l'Estoril, vol estar a la final de la Copa de Portugal que es juga dissabte

Informació a partir del minut 2

Koba Koindredi és la peça que pot desbloquejar l'arribada d'algun reforç al València. El migcampista, que va ser titular aquest dimecres amb l'Estoril portugués, vol estar en la final del dissabte de la Copa de Portugal. Tot això, mentre l'Sporting de Portugal en reclama el fitxatge.

Una situació que, ara per ara, endarrereix les opcions del club valencianista d'aconseguir reforços. Tres milions d'euros per una venda que ajudaria perquè el València finalment aconseguira la cessió de Peter Federico. L'extrem del Reial Madrid Castella és el principal candidat a reforçar el club aquest mercat d'hivern.

Segons ha pogut saber À Punt, les converses estan avançades per una cessió amb opció de compra del 50% dels seus drets a final de temporada. Però l'operació no es farà mentre no arribe la venda de Koba i l'OK de Singapur.

L'altre nom propi del mercat del València és Rafa Mir. El jugador vol vindre al club de Mestalla, però al vestidor del València no tenen clar si el seu perfil encaixaria ara mateix en un grup que és una pinya. L'agent de Rafa Mir és Jorge Mendes, amic de Peter Lim, i amb ell, qualsevol cosa pot passar.

També et pot interessar

stats