Valuós punt de l’Elx contra Las Palmas

Els franjaverds generaren moltes ocasions però, no la definició als metres finals.

Imatge cedida per @elchecfoficial
Imatge cedida per @elchecfoficial

Reacció, empat, i punt molt valuós l'aconseguit per l'Elx al Martínez Valero anit davant Las Palmas. Després de la desfeta a Cadis, tocava millorar molt la imatge en l'aspecte defensiu. Als de Pacheta només els faltà punteria, perquè les millors ocasions foren franjaverds. La lesió al turmell dret de Josan, el toc negatiu d'aquest empat a zero.

Durant la primera part l’Elx generà moltes situacions als darrers metres. Els de Pacheta no estigueren encertats. Iván Sánchez, Juan Cruz o Gonzalo Villar ho intentaren sense fortuna. Els canaris, amb un tret a la soca del pal de l’exvalencianista Rafa Mir, van poder desfer l’empat. 

En la segona part, els aficionats del Martínez Valero reclamaren un penal a Sory Kaba. Segons després es produïa la lesió fortuïta de Josan, al turmell dret.

El partit s'esgotava amb dues ocasions molt clares, una per equip. A Javi Flores li faltà rapidesa i no va arribar a xutar a plaer després d'una potentíssima treta de banda de Juan Cruz. José Juan, que tornava a la titularitat baix pals per la lesió de Francis, va aturar un míssil d’Araujo.

La pròxima jornada, l’Elx visitarà el Municipal de Santo Domingo. Enfront estarà un sorprenent Alcorcón. Els madrilenys, aquesta temporada, opositen a l’ascens a Primera Divisió.

També et pot interessar

stats