Valuós empat del València al Camp Nou (2-2)

El València trenca la ratxa de 8 victòries seguides del Barcelona. Gameiro i Parejo han marcat els gols. Doblet de Messi

Parejo i Txérixev festegen el segon gol valencianista.

Els dos equips estan classificats per a semifinals de la Copa. Arribaven després d’una setmana carregada d’emocions per les remuntades que protagonitzaren per a seguir en la competició del KO. Valverde ha encarat el partit amb alguns dels jugadors menys habituals. Alba estava a la banqueta. Marcelino d’entrada ha donat descans a Mina i a Carlos Soler. Gayà no estava per lesió.

Al Camp Nou el València ha començat el duel de manera vibrant, Parejo i Txérixev avisaven amb rematada i tir al pal, que la seua concepció de joc passava per la verticalitat i l’atac directe. En el minut 23 Kevin Gameiro ha avançat l’equip de Mestalla (0-1). La magnífica connexió entre Rodrigo i Gameiro ha pujat el gol al marcador. Tercera diana del francés en Lliga.

10 minuts després augmentaven l’avantatge amb un gol de penal de Parejo (0-2). Falta dins de l'àrea comesa per Sergi Roberto a Daniel Wass. El madrileny suma 6 gols, 3 de penal. A Kevin Gameiro, marejat per una topetada amb Piqué, l'han retirat i en el seu lloc entrava Ferran Torres. I de penal a penal, aquest a favor del Barcelona. Toni Lato ha frenat amb una falta a Semedo. En el minut 40, Messi ha transformat la pena màxima i retallava distàncies (1-2). Era el gol 20 de Messi contra el València.

Canvi de guió en el segon temps

A la represa Valverde ha incorporat Jordi Alba per Semedo. Marcelino no ha fet canvis. Messi a penes entrar al camp posava a prova Neto. El Barcelona ja estava a ple rendiment, creava perill i dominava. El València responia defensivament i Rodrigo ha tingut dos oportunitats per a augmentar la distància. Però, si tu no marques, et marquen, i Messi en el 64 ha passat el baló per mil cames i ha empatat el partit (2-2). L’ha assistit Arturo Vidal.

En el 72, Marcelino ha retirat Coquelin i Kondogbia tornava a jugar vora dos mesos després. Santi Mina ha eixit per Rodrigo. Amb l’empat a dos, el Barcelona ha afluixat el ritme davant d'un valent València que s’atrevia a jugar en l’àrea del líder de la Lliga i furtar-li el baló. Amb aquest empat, els de Mestalla han tallat la ratxa de 8 victòries seguides dels blaugrana en la Lliga.

Del Camp Nou al Benito Villamarin

El València ja està pensant en el Betis. El pròxim dijous, 7 de febrer, al Benito Villamarín, a les 21:00 hores, s’enfrontarà al conjunt bètic en el partit d’anada de les semifinals de la Copa del rei. El club blanc-i-negre incentivarà l’assistència d’aficionats, a Sevilla, amb un descompte de 50 euros per entrada als abonats que adquirisquen les localitats en línia. El termini acaba aquesta matinada a les 04:00 hores.