Valladolid-València: capejar el temporal

Els de Mestalla han esquivat la borrasca Filomena per a arribar a Valladolid, on tractaran de fugir del descens.

Els jugadors Carlos Soler i Daniel Wass, a l'arribada a Valladolid
Els jugadors Carlos Soler i Daniel Wass, a l'arribada a Valladolid / Valencia C.F.

El València afronta el partit d'aquest diumenge contra el Valladolid reforçat per la solvència que va mostrar en l'eliminatòria copera contra el Yeclano, encara que continua immers en la lluita per eludir el descens.

El duel, com molts altres de la jornada, ha estat amenaçat per la borrasca Filomena i les condicions de l'estadi José Zorrilla, i també pel desplaçament dels jugadors del València. Aconseguit el repte d'arribar a Valladolid, l'equip es prepara per a conviure amb les baixes temperatures i la neu.

Amb aquest panorama afronta el València la primera de les finals que li esperen per a remuntar posicions. Fa huit partits que no guanya, només té setze punts en la classificació, dos menys que el seu rival, i està a un sol punt del descens.

Javi Gracia continuarà sense poder comptar amb Gameiro, lesionat, i Guedes, que complirà el seu segon partit de sanció. El Valladolid, per la seua part, arriba al partit amb les baixes de Janko, Raúl Carnero i Marcos André, a les quals s'ha afegit la del Yamiq, que ha donat positiu en Covid-19.

L'estadi de Zorrilla li ha anat bé en el segle XXI al València. Un gol de Manu Vallejo en el minut 94 va permetre que el València empatara en la seua última visita a Valladolid i elevara a huit els desplaçaments seguits sense perdre a la ciutat castellana. L'última derrota del València en el nou Zorrilla es remunta a un 1-0 en la campanya 2002-2003.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:00 h, amb la narració de Fermín Rodríguez i els comentaris dels exjugadors Jorge López, Robert Fernández i l'exàrbitre César Escribano.

També et pot interessar