Valladolid - Elx: oportunitat d'or per a respirar

Els franjaverds eixiran de posicions de descens si guanyen.

Miguel Cifuentes en una acció en l'últim partit davant el Rayo Vallecano
Miguel Cifuentes en una acció en l'últim partit davant el Rayo Vallecano / Twitter: @elche_cf

L'Elx visita el Valladolid en un duel en la zona baixa de la classificació entre dos equips necessitats de punts que busquen allunyar-se de les posicions de perill. Tot i el bon començament de campanya dels d'Almirón, l'Elx arriba al final de la primera part de la lliga dihuité, però molt viu i amb possibilitats de lluitar per a mantindre's en Primera Divisió.

Precisament, aquest dimarts s'enfronta a un rival directe que es troba en la mateixa situació. De fet, l'equip que perda, dormirà en posicions de descens al final de la jornada. Dos punts marquen la diferència, tot i que, l'equip franjaverd, continuarà amb dos partits jugats menys que el seu rival castellanolleonés.

En l'últim partit, disputat en Copa del Rei contra la Penya Esportiva, el Valladolid, va guanyar en un partit còmode per 4 a 1. No obstant això, ara l'equip està immers en un procés pel qual, l'equip de Segona Divisió B, reclama la victòria perquè considera que els castellans van fer els canvis de manera incorrecta.

Per la seua banda, l'Elx podria pagar la seua eliminació en Copa contra un equip de Segona divisió com el Rayo Vallecano per dos gols a zero.

No obstant això, Almirón ja podrà comptar amb el seu nou fitxatge, Mójica, que ja podria entrar a ocupar el lateral esquerre de titular. De qui segur que no podrà disposar és de Marcone per sanció ni de Morente, Fidel o Carrillo, lesionats.

Per la seua banda, l'entrenador del Valladolid, Sergio González, també té problemes per a traure un onze titular de garanties. De fet, de principi no podrà alinear Bruno per sanció, ni Jota o El Yamiq que han donat positiu en coronavirus. Raúl García, Kiko Olivas i Marcos André, també són baixa per lesió i Javi Sánchez, Janko i Waldo estan tocats.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 19:00 hores, amb Jordi Sanchis, la narració de Raül Pina i els comentaris de David de la Hera.

També et pot interessar

stats