Els valencians de Primera RFEF, en el grup del centre i sud

Hèrcules, Alcoià, Intercity i Vila-real B seran els representants en la categoria la pròxima temporada

Així serà la Primera RFEF
Així serà la Primera RFEF

La Federació Espanyola de Futbol ha donat a conéixer la divisió dels dos grups de la Primera RFEF per a la campanya 2024-2025.

Una categoria en què hi haurà quatre equips valencians que tractaran de fer el millor possible per a aconseguir l'ascens al futbol professional com ja ho ha fet enguany el CE Castelló.

Així, la RFEF ha anunciat que la divisió serà nord-sud. D'esta forma, inclou els equips valencians amb els del grup sud en què hi haurà clubs d'Andalusia, Múrcia, Extremadura, Ceuta, les Balears i la Comunitat de Madrid.

Entre els principals clubs de la categoria estaran històrics com l'Hèrcules i l'Alcoià, el Recreativo de Huelva, el Mèrida o el Reial Múrcia, tots ells amb experiència en Primera Divisió. També hi haurà diversos duels entre filials com el Betis Deportivo o el Sevilla Atlético, o entre el Reial Madrid Castella i l'Atlètic de Madrid B.

Pel que fa al grup nord, la categoria comptarà amb equips com el Lugo, el Barça B, l'Andorra, el Gimnàstic de Tarragona, l'Amorebieta o l'Unionistas de Salamanca, entre d'altres.

També et pot interessar

stats