Els equips valencians de Primera RFEF debuten fora de casa

Barça Atlètic - Castelló, Athletic B - La Nucia, SD Logronyés - Alcoià, Numància - Intercity i Reial Societat B - Eldenc són els duels de la primera jornada, l'últim cap de setmana d'agost

Sorteig Primera RFEF

Ja es coneix el calendari de la nova temporada de Primera RFEF, la tercera categoria del futbol estatal, que comptarà enguany amb cinc equips valencians, enquadrats en el grup segon: Alcoià, Castelló, Intercity, La Nucia i Eldenc.

Tots debutaran en la primera jornada, que es disputarà el cap de setmana del 27 i 28 d'agost, fora de casa. El Castelló jugarà a l'estadi Johan Cruyff contra el Barça Atlètic i l'Alcoià visitarà Las Gaunas per a enfrontar-se a la SD Logronyés. Els tres equips que s'estrenen en la categoria visitaran el nord d'Espanya. L'Intercity jugarà a Los Pajaritos contra el Numància, La Nucia s'enfrontarà a l'Athletic Club B i l'Eldenc ho farà contra un altre filial, la Reial Societat B.

Els cinc equips valencians s'estrenaran a casa en la segona jornada, que es disputarà el primer cap de setmana de setembre. El Castelló rebrà al Castàlia el Sabadell, en el primer partit com a local després del centenari, i l'Alcoià jugarà al Collao contra el Barça Atlètic. En aquesta segona data s'estrenen com a camps de Primera RFEF l'Antonio Solana, el Nou Pepico Amat i el Camilo Cano. L'Intercity rebrà el Múrcia, l'Eldenc s'enfrontarà al Numància i La Nucia jugarà contra el Gimnàstic de Tarragona.

El primer derbi entre equips valencians tindrà lloc en la jornada 7, el cap de setmana del 8 i 9 d'octubre, amb un duel a Castàlia entre el Castelló i l'Alcoià. Consulta el calendari complet ací.

També et pot interessar

stats