El valencianisme protesta contra Meriton amb el lema "El futur depén de nosaltres"

El valencianisme protesta contra Meriton

Més de 7.000 valencianistes han assistit a la concentració, segons la organització, i han omplit l'avinguda de Suècia, enfront del Mestalla, per a mostrar el seu descontentament i oposició a la gestió del màxim accionista, Peter Lim. Per la seua part, la Policia Local de València ha xifrat en 4.000 els valencianistes que han eixit al carrer per a criticar la gestió del màxim accionista del club.

La concentració, secundada per multitud de col·lectius representatius del València CF, és la segona d'aquestes marxes, que ja van tindre un inici durant l'estiu, quan més d'un miler de persones es van amuntegar enfront de Mestalla i van simular un vetlatori pel club després de l'eixida de jugadors importants del club. 

La desafecció institucional dels dirigents cap a l'afició, la incertesa sobre les obres del nou estadi, la mala trajectòria del club aquesta temporada i el doble descens del filial són alguns dels motius pels quals aquests col·lectius han decidit protestar contra Meriton.

Diverses llegendes del club han reivindicat aquesta protesta, una manifestació que el golejador argentí Mario Kempes va qualificar, en un vídeo difós pels organitzadors, de “revolució”. A més, va definir la situació actual del club de molt lamentable: “Desgraciadament aquesta gent -en referència als dirigents actuals del club- segueix ací”.

També et pot interessar

stats