El València es vol retrobar amb la victòria al Mestalla

L'equip de Gracia pretén fer del seu estadi un fortí, a l'espera de trencar la mala ratxa com a visitant.

Els jugadors valencianistes celebren el gol de Maxi Gómez a Vigo
Els jugadors valencianistes celebren el gol de Maxi Gómez a Vigo / Salvador Sas (Efe)

El València CF s'enfronta aquest dissabte a l'Osca a l'estadi del Mestalla (16:00 h) en la tercera jornada de lliga, amb l'objectiu de retrobar-se amb la victòria, després de la desfeta a Vigo. L'equip entrenat per Javi Gracia vol fer del seu camp un fortí, a l'espera de trencar una vegada per sempre la mala ratxa com a visitant: dotze desplaçaments consecutius sense guanyar-hi en la Lliga.

El conjunt valencianista afronta el partit amb les baixes dels centrals Gabriel Paulista i Eliaquim Mangala, els migcampistes Denis Txérixev i Carlos Soler, i el porter Jasper Cillessen. El tècnic navarrés també recupera efectius. Entren en la convocatòria Kevin Gameiro, que encara no havia debutat aquesta temporada, i Uros Racic, que es va quedar sense jugar a Vigo per un problema en un queixal. No obstant això, s'ha mostrat insatisfet per la falta de fitxatges.

La defensa, l'assignatura pendent

En la roda de premsa prèvia al partit, l'entrenador, ha dit que és important escometre canvis en la defensa per a tindre opcions de guanyar: "No podem rebre els gols i les ocasions que hem concedit". Així, ha admés que es planteja diverses solucions, com ara alguna variant tàctica o buscar alternatives d'altres jugadors. De fet, el València només ha sigut capaç de mantindre la porteria a zero en un dels deu últims partits, contra l'Espanyol (1-0), en el penúltim partit de la temporada passada. Les baixes de Gabriel i Mangala fan pensar que Gracia apostarà per Mouctar Diakhaby i Hugo Guillamón en l'eix de la defensa.

Per la seua banda, l'Osca vol recuperar les bones sensacions que va tindre en el primer partit de lliga a l'Estadi de la Ceràmica, on va ser capaç de sumar un valuós empat. Míchel podrà comptar ja amb l'últim reforç de l'equip aragonés, l'extrem Javier Ontiveros, provinent precisament del Villarreal, per a millorar la mala imatge que van oferir a El Alcoraz, on van perdre 0-2 contra el Cadis.

Només hi ha dos precedents entre els dos equips, i els dos són favorables al conjunt de Gracia. El València va guanyar 2-6 a El Alcoraz, i 2-1 al Mestalla en els dos partits que van disputar la temporada 2018-2019 en la lliga.

Recorden que poden seguir la retransmissió del partit en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a partir de les 16:00 h, amb Jordi Sanchis, la narració de Fermín Rodríguez i els comentaris de Robert Fernández i de Jorge López.

També et pot interessar

stats