El València visita el Wanda amb l'amenaça de Suárez

L'Atlètic de Madrid és líder de la Lliga amb un marge de set punts respecte del segon, el Reial Madrid.

Un autogol va condemnar el València en l'enfrontament en la primera volta a Mestalla
Un autogol va condemnar el València en l'enfrontament en la primera volta a Mestalla / La Liga.

Mai és un bon moment per a visitar l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano, on el València encara no sap què és guanyar, i més si enguany compta amb Luís Suárez, segon màxim golejador de la competició amb onze gols, que li ha marcat dotze gols en tretze duels a l'equip de Mestalla.

L'equip entrenat pel 'Cholo' Simeone, vencedor de tretze de les últimes catorze jornades, guanyador de les sis últimes i invicte en el seu estadi des de desembre del 2019, rep un València en hores baixes, amb només tres punts per damunt del descens. Un exemple: l'Atlètic té més del doble de punts, 44 a 20... I amb el València amb dos partits més.

El conjunt de Javi Gracia, no obstant això, acara aquesta cita després de tres partits seguits sense perdre, que s'han traduït en dos empats 1-1, davant l'Osasuna i el Cadis, i un triomf, el reeixit a Valladolid (0-1). Si a això s'afigen les dues victòries coperes, la ratxa és de cinc partits, una bona sèrie que ha millorat la confiança de l'equip.

El València ha trobat en la Copa un refugi on els joves s'han reivindicat i opten a participar més sovint amb el primer equip. En canvi, en l'Atlètic de Madrid és al revés. Va caure eliminat sorprenentment de la Copa del Rei contra el Cornellà i ara està únicament centrat en la Lliga, que lidera amb set punts d'avantatge respecte al Reial Madrid, segon.

En l'últim partit del València va reaparéixer el central Paulista, després de prop d'un mes de baixa per una lesió a l'esquena, i s'espera que torne a ser titular en un partit en el qual estrenarà la seua recent ampliació de contracte. Qui no estarà serà Cristiano Piccini, qui ha trencat la seua cessió a l'Atalanta per a tornar al club de Mestalla, però encara no s'ha posat a disposició de Javi Gracia.

Uros Racic i Carlos Soler, que van acabar el partit contra l'Osasuna amb molèsties, són dubte per a un partit en què el València confia a trencar una ratxa d'una dècada sense guanyar l'Atlètic de Madrid com a visitant. La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la bandaDes de la banda, a les 21:00 h, amb la narració de Fermín Rodríguez i els comentaris dels exjugadors Robert Fernández i Jorge López i l'exàrbitre César Escribano.

També et pot interessar

stats