València i Vila-real mantenen els límits salarials respecte del mercat d'estiu

El club groguet és el sisé de Primera Divisió, mentre que els de Mestalla són novens

Límits salarials dels equips de Primera i Segona Divisió
Límits salarials dels equips de Primera i Segona Divisió

La Lliga ha publicat els límits salarials dels equips de Primera i Segona Divisió una vegada finalitzat el mercat d'hivern. Així, el Vila-real i el València es mantenen amb el mateix límit respecte de l'estiu. El límit salarial és el pressupost que cada equip pot destinar a la part purament esportiva.

D'una banda, el conjunt groguet ha baixat fins a la sisena posició després que l'haja avançat la Reial Societat. En aquest mercat, el Vila-real s'ha quedat més a prop del límit després de l'arribada de fins a quatre jugadors —Guedes, Bailly, Traoré i Mosquer— i de l'eixida de Brereton i Gabbia.

En el València, situació contrària. Tot i que l'equip s'ha desfet d'un gran jugador com Gabriel Paulista i només ha arribat Peter Federico, el club ha decidit no fer cap fitxatge i aprofitar aquell marge que tenia fins al límit per a reforçar l'equip.

En Segona Divisió, i sense comptar el Vila-real B que entra dins dels comptes del primer equip, hi ha diferents moviments en la resta de conjunts. L'Elx, que és l'equip de la categoria amb més límit salarial, l'ha reduït en quasi 100.000 euros, fins als 23,854 milions d'euros. El Llevant, per la seua banda, es manté amb els 4,753 amb què va finalitzar el mercat d'estiu. Finalment, el CD Eldense ha augmentat lleugerament el seu límit salarial fins als 5,476 milions d'euros.

També et pot interessar

stats