València i Vila-real es classifiquen per a huitens de la Copa de la Reina

València i Vila-real passen a huitens de la Copa de la Reina

El València Femení va superar el Juan Grande canari amb un gol d'Oriana Altuve en el minut 27 per a certificar la classificació de l'equip valencianista als huitens de final de la Copa de la Reina en un partit en el qual el conjunt blanc-i-negre va ser efectiu i va saber aguantar el resultat.

En l'últim minut va tindre en les seues botes el gol de l'empat Rubio, després d'una jugada combinada de l'equip local, que, malgrat estar amb una jugadora menys, no va baixar la intensitat. No obstant això, el seu esforç no va trobar recompensa davant un València que no va tindre grans oportunitats en la segona part.

Per la seua banda, el Vila-real Femení va aconseguir passar als huitens de final de la Copa de la Reina després d'un partit sense gols que es va resoldre en el torn de penals (4-5), en la qual Carmen Carbonell va detindre dos llançaments al DUX Logronyo.

Les golejadores grogues van ser Giménez, Medina, Zaira, Morató i Royo, mentre que Salma Paralluelo, que va entrar en el minut 106 i va tornar als terrenys de joc nou mesos després de la seua lesió, va fallar el seu llançament.