Està el València en venda?

El príncep de Johor o un grup d'empresaris valencians són els més inclinats a presentar algun tipus d'oferta.

Està el València en venda

Una qüestió fonamental sobrevola les oficines del València CF en els últims dies. Està realment en venda el club?

La versió oficial és que no. Però a principis de mes esclatava la bomba del príncep de Johor i la intenció de desembarcar al club de Mestalla. El seu home de confiança es mossegava la llengua per a no confirmar-ho.

Ara, un grup d'empresaris valencians amb un fons d'inversió nord-americà darrere es postula com l'alternativa valenciana, però encara és una opció que pareix llunyana.

Mentrestant, la resta d'opcions per a intentar fiscalitzar Meriton i posar pressió sobre Peter Lim perden força amb la desmembració de la plataforma De Torino a Mestalla i l'abandonament dels col·lectius que en formaven part. L'últim, el de Viachers.

La gestió de Meriton, als tribunals

Un altre capítol del serial relacionat amb el València CF arribarà després que la justícia haja citat els representants legals del club i de Llibertat VCF per al mes de juny. Allà s'estudiaran les mesures cautelars que demana l'associació, com pot ser la intervenció judicial d'aquest per a evitar que es continue destruint el patrimoni de la societat.

Fonts oficials del València han confirmat a À Punt que estan tranquils i confiats que està demanda no tindrà més recorregut, perquè la junta i les seues decisions es van fer d'acord amb la legalitat.

El que està clar és que aquesta guerra oberta als tribunals embolica encara més la convulsa actualitat extraesportiva del València.

També et pot interessar

stats