El València fa un pas de gegant i es col·loca en posicions europees

L'equip de Marcelino s’imposa al Sevilla en la seua visita al Sánchez Pizjuan (0-1).

Parejo celebra el gol que ha donat el triomf al València
Parejo celebra el gol que ha donat el triomf al València / José Manuel Vidal (Efe)

Pas de gegant del València en la lluita per Europa en guanyar al Sánchez Pizjuán per zero a un. Amb aquest resultat el conjunt de Marcelino supera el seu rival en la taula i se situa en la sisena posició i s'acosta un poc més al seu objectiu de lluitar per la quarta plaça.

En la primera part els dos equips mostraven un gran respecte pel rival, perquè ambdós eren conscients del que es jugaven en l'enfrontament. El Sevilla era el primer a temptejar un Beto molt segur en la porteria. I la resposta la donava Carlos Soler amb una gran jugada, amb túnel inclòs a Wöber, que no podia sentenciar en condicions per l'arribada de Jesús Navas.

El València a poc a poc anava assentant-se en el camp i una triangulació entre Rodrigo, Gameiro i Parejo no acabava en gol per la providencial intervenció de Carriço. També el Sevilla desaprofitava una ocasió triple per a marcar que moria a les mans de Neto. A punt d'arribar al minut 45, Gayá era objecte de penal per part de Banega i Parejo marcava el huité gol de la temporada que li servia al seu equip per a anar-se'n al descans amb avantatge.

Segona part de domini sevillista

La segona part començava amb un llançament de Gameiro que entre Javi Díaz i el travesser evitaven que es convertira en el zero a dos. A partir d'ací, monòleg del conjunt de Caparrós que, espentat per un Franco Vázquez molt actiu ofensivament, posava setge a la porteria de Neto. Però els andalusos erraven en els últims metres per la falta de precisió. A punt de concloure el partit, es produïa la jugada més polèmica, que obligava l'àrbitre a consultar el VAR. Gonalons queia en l'àrea i reclamava que Gayá estava agafant-lo. Després de la consulta, el col·legiat decidia no assenyalar penal. L'acció que tancava el partit acabava amb gol del Sevilla anul·lat per fora de joc clar de Ben Yedder.