El València trau un punt malgrat ser superior al Tacón

Les llevantinistes cauen contra l’Atlètic de Madrid, actual campió de la competició.

La jugadora del València CF, Carol Férez, disputa el baló amb la jugadora del CD Tacón, Ainoa Campo / Ana Escobar. Efe

En la Lliga Iberdrola, el València no ha pogut passar de l'empat a un amb el Tacón a l'estadi Antoni Puchades. Les valencianistes han topat amb un equip més inspirat del que estem acostumats -les madrilenyes acabades d’ascendir a Primera han perdut tres dels quatre encontres disputats fins ara-. Malgrat el domini de les locals, s’arribava al descans amb un empat a 0.

En el minut 56 la col·legiada xiulava penal de Nicart sobre Ubogagu, un penal que transformava Lorena Navarro per aconseguir el 0-1. Les decisions de l'àrbitra del partit han sigut criticades per l’entrenadora valencianista. “Crec que a nivell arbitral es pot créixer, crec que el futbol femení necessita un nivell un poc millor”, afirmava Ferreras després del partit. Fins al 79 no ha arribat la reacció del València. Maripaz marcava després d'una bona passada de Curtin per a establir l'empat a 1 definitiu.

Segona derrota del Llevant

Les jugadores del Llevant han sucumbit contra l'actual campió de la Lliga Primera Iberdrola, l'Atlètic de Madrid que estrenava entrenador, Pablo López. Les madrilenyes s’imposaven a la Ciutat Esportiva de Buñol, amb un solitari gol de cap de Ludmila da Silva en els primers minuts de la segona part. Les granotes han tingut ocasions per a rescatar almenys un punt, però no han transformat en gol cap de les oportunitats.