El València trasllada a la policia amenaces de mort contra Anil Murthy

Després d'una altra setmana convulsa, l'afició tornà a mostrar el seu desacord amb la propietat.

El president del València, Anil Murthy, en una imatge d'arxiu
El president del València, Anil Murthy, en una imatge d'arxiu / Efe.

L'afició del València va confirmar el divorci definitiu amb l'accionista majoritari del club i el president, després que ahir, en els prolegòmens del partit al Mestalla contra l'Alabés i en el transcurs del mateix, una bona part de seguidors i seguidores llançaren proclames contra Peter Lim i Anil Murthy. També s'escoltaren crits a favor de Santiago Cañizares, després que aquesta setmana, l'exjugador denunciara que el club no ha volgut col·laborar en una iniciativa solidària contra el càncer. 

Un gest polèmic

L'enfrontament va pujar un nivell més en el partit de dissabte, quan després de sentir els crits en contra seua, el president de l'entitat, Anil Murthy, es dirigia a l'afició per a demanar silenci. Els ànims es van caldejar quan la imatge es va compartir en les xarxes socials i en algun moment es va filtrar el telèfon del dirigent, que va començar a rebre amenaces de mort, segons indica un comunicat del club on manifestava que havia posat en coneixement de la policia algunes d'aquestes amenaces.

Anil Murthy, per la seua banda, intentà justificar el seu gest en Twitter, argumentant que ho va fer per a calmar els ànims de la gent i aconseguir que els aficionats se centraren a donar suport a l'equip en un moment que estaven jugant-se una victòria important.

També et pot interessar

stats