El València encara el tram decisiu de la temporada

El conjunt valencianista es juga entrar en Europa en els últims partits de la temporada

Informació a partir del minut 4

El València disfruta els dies lliures que ha donat Baraja a la plantilla i tornarà als entrenaments aquest dilluns a Paterna. Després de la derrota contra el Vila-real, els de Mestalla afronten els partits claus per enganxar-se al tren d'Europa.

Són els últims 10 partits de Lliga en la coneguda com a zona Luis Aragonés, on el Sabio de Hortaleza deia que calia arribar ben col·locat i només valia "guanyar i guanyar" per a mantindre viu el somni europeu, que el València té ara a tir de pedra.

La primera prova de foc la tindrà dissabte a Mestalla contra el Mallorca, un rival que pot tindre la ment en una altra part. Concretament a La Cartuja, on una setmana després disputaran la final de la Copa del Rei.

El següent rival serà el Granada. Els de Baraja hauran de trencar la mala dinàmica fora de casa contra el penúltim de la taula en el debut com a local del seu tercer entrenador, Sandoval.

També lluny de Mestalla arribarà la tercera pedra de toc. Osasuna a El Sadar mai és un rival fàcil però en la memòria encara queda la victòria de l'any passat.

I si els resultats acompanyen, el València es jugarà el somni europeu a Mestalla contra un rival directe: el Betis de Pellegrini, que en la primera volta els endossà un 3-0 dolorós.

Dos equips de la zona baixa i dos més de la zona noble. Dos duels a casa i dos lluny del Mestalla. Quatre partits per davant per a mantindre la il·lusió europea fins al final.

També et pot interessar

stats