València torna al treball amb l'absència de Kondogbia

El club al·lega que no ha participat en l'entrenament per motius personals. Paulista i Kondogbia s'han incorporat al grup.

Entrenament del València a la ciutat esportiva de Paterna
Entrenament del València a la ciutat esportiva de Paterna

El València ha tornat al tall per a començar a preparar el derbi de diumenge a Villarreal. Aquesta vesprada, ha fet sonar totes les alarmes l'absència del francés Geoffrey Kondogbia, que la setmana passada estava en veu de tots per l'interés de l'Atlètic de Madrid per fitxar-lo. El València, però, va comunicar al jugador que, si volia deixar l'equip, el club madrileny havia de pagar la seus clàusula de rescissió, xifrada en 30 milions d'euros. El València ha comunicat que el jugador no ha participat en la sessió d'entrenament per raons personals. Per tant, s'haurà d'incorporar demà al treball.

En la sessió de hui el tècnic valencianista, Javi Gracia, ha tingut bones notícies per a pal·liar els problemes en defensa. Han fet la primera part de l'entrenament amb el grup Gabriel Paulista i Mangala, fins ara baixa per lesions musculars. El pla és que els pròxims dies realitzen l'entrenament al complet i puguen estar preparats per al derbi valencià de diumenge. També hi han estat presents en la sessió els joves Yunus Musah i Koba, després dels compromisos amb les seues seleccions. L'entrenador del València no podrà disposar diumenge dels internacionals Gayà, Hugo Guillamón, Daniel Wass, Cillessen, Txérixev i Maxi Gómez.

Tot en un clima d'incertesa per les publicacions aparegudes els últims dies i que apunten a una possible venda de les accions del Valencia de Peter Lim al propietari del Leeds, Andrea Radrizzani. Des del València es nega aquesta operació, mentre fonts del club anglés confirmen els contactes, però asseguren que l'operació no prosperarà. L'empresari italià no tindria múscul financer per a fer-ho i prefereix comprar un club més xicotet de segona per a ampliar el seu imperi futbolístic.

També et pot interessar

stats