El València torna a sumar fora de casa (2-2)

Carlos Soler, que havia fallat els dos últims penals que havia llançat, no ha errat davant Bravo.
Carlos Soler, que havia fallat els dos últims penals llançats, no ha errat davant de Bravo / Efe

Després de quatre derrotes com a visitant, el València ha tret un meritori empat al Benito Villamarín. El Betis ha sigut superior en la primera part mentre que l'equip de Javi Gracia ha pogut remuntar en la segona part. La millor notícia, la tornada als terrenys de joc de Cristiano Piccini, que no jugava amb el València des de feia quasi dos mesos.

En la primera part el Betis s'ha avançat dues vegades a través del baló parat. Primer Nabil Fakir ha empalmat un centre després d'una jugada d'estratègia d'un córner. El València, fins aleshores més replegat per a eixir a la contra, ha reaccionat amb un xut llunyà de Gonçalo Guedes, que ha fet l'empat. Però just abans del descans, Sergio Canales, amb un golàs des de fora de l'àrea, ha desequilibrat el marcador.

En la represa, els de Javi Gracia han sigut superiors. Els canvis han millorat el joc del València i, liderats per Guedes, han aconseguit l'empat amb una pena màxima. Carlos Soler, que havia fallat els dos últims penals que havia llançat, no ha errat davant de Bravo. Els de Mestalla han pogut emportar-se la victòria, però també el Betis, però Jaume ha sigut determinant per a evitar la derrota.

El València acumula 98 dies sense guanyar fora de casa, des del 10 de gener a Valladolid (0-1) i, quan visite El Sadar ja seran més de 100 dies sense guanyar com a visitant. A més de l'Osasuna, el València jugarà la pròxima setmana contra l'Alabés, a Mestalla, en uns partits en què són dubte Racic, Soler i Correia, que s'han retirat amb molèsties.