El València tomba el Granada i s’acosta a Europa (2-0)

Els de Celades s’han imposat amb els gols de Wass i Ferran Torres.

El València manté la bona dinàmica. Ha sumat la tercera victòria en huit dies i s’acosta a Europa. S’han imposat amb els gols de Wass i Ferran Torres. El VAR ha anul·lat, primer, un gol a Parejo per fora de joc posicional de Maxi, i després, l'àrbitre n'ha anul·lat un altre de Gameiro, també per fora de joc. Celades, amb set baixes, li ha donat la titularitat a Manu Vallejo i ha deixat Kangin Lee a la banqueta fins als últims minuts.

La infermeria del València ha rebut dos pacients nous: Kondogbia i Rodrigo, que complia el partit que fa 200 amb la camiseta del València. L’exvalencianista Roberto Soldado tornava a Mestalla en les files del Granada. El partit tenia un caràcter solidari, ja que el València destinarà fons per a reconstruir les instal·lacions de l’acadèmia esportiva Benferri-Oleza de la Vega Baixa, afectada per la DANA del mes de setembre.

Kondogbia, una altra vegada lesionat

El partit ha començat amb bon ritme, els dos equips intentaven controlar el baló i buscar porteria. Als 10 minuts, de les botes de Rodrigo eixia una de les millors ocasions valencianistes. Tot seguit, Wass no ha pogut rematar una bona centrada de l’hispanobrasiler. El Granada, amb les arribades de Soldado i amb accions a baló parat, ha buscat desfer l’empat sense encert. Els de Celades han acabat la primera part xafant l’accelerador, buscant Ferran i les seues centrades i enfrontant-se a l’adversitat en forma d’una altra lesió: al minut 36 es retirava Kondogbia i entrava Jaume Costa.

Lesió de Rodrigo, i gols de Wass i Ferran

Segon temps i nova lesió, la de Rodrigo, que pot perdre's la convocatòria amb la selecció. El València arrossega 9 lesionats. Per l'hispano-brasiler entrava Gameiro. Al minut 56 canviava el rumb del partit, Parejo marcava un gol que el VAR no ha validat per fora de joc de Maxi.

Els de Celades han fet un pas avant i han creat ocasions sense premi fins que, en el minut 74, arribava gol de Daniel Wass que el VAR ratificava. Amb el marcador a favor s’ha corejat a la graderia el nom de Mateu Alemany. Wass avançava l’equip i ell mateix evitava que el Granada aconseguira l’empat al minut 90. En l'últim sospir, l'àrbitre anul·lava la diana de Gameiro, però finalment Ferran Torres aconseguia posar en l’electrònic el 2-0 amb un gol preciós. Setmana gran per al jugador de Foios.