El València tanca un mercat de fitxatges mogut: 10 entrades i 12 eixides

La necessitat de quadrar el pressupost i alliberar massa salarial ha obligat a vendre a la baixa els dos millors jugadors de l'equip, Guedes i Soler

WhatsApp Image 2022 09 02 at 15.02.23 (1)

El València ha posat punt final al mercat de fitxatges d'estiu amb un reforç d'última hora, el davanter Justin Kluivert, fill de l'exjugador blanc-i-negre Patrick Kluivert, que va vestir la camiseta valencianista la temporada 2005/06. En total, el club de Mestalla ha tancat aquesta finestra amb deu entrades i dotze eixides, entre les quals es troben la de dos dels deus millors jugadors, Carlos Soler i Gonçalo Guedes.

La complicada situació econòmica ha marcat el mercat de fitxatges del València. La necessitat de quadrar el pressupost i alliberar massa salarial ha obligat a vendre a la baixa Guedes i Soler. El portugués se n'ha anat al Wolverhampton a canvi de 33 milons més variables, mentre que el valencià ha fitxat pel PSG francés a última hora per 18 milions més variables. Les altres baixes han sigut Manu Vallejo, Maxi Gómez, Jasper Cillessen, Uros Racic, Koba, Jorge Saenz, Alderete, Txérixev i Helder Costa. A banda clar, del canvi a la banqueta: Gennaro Gattuso ha agafat el testimoni de José Bordalás.

En el capítol d'arribades, la més il·lusionant és la d'Edinson Cavani, un veterà crack mundial, que ha il·lusionat l'afició. El portugués de 21 anys Andre Almeida, que ha costat 7,5 milions, és el reforç més car de l'estiu. Cal sumar també Samu Castillejo i Hugo Duro, fitxats en propietat i cinc jugadors que han arribat cedits a cost zero: Özkaçar, Kluivert, Ilaix, Nico i Samu Lino.

També et pot interessar

stats