El València tanca el mercat sense fitxar

Javi Gracia, que ha arribat a les 7:30 h. a Paterna, ha demanat una reunió amb Murthy i es replantejaria el seu futur.

Javi Gracia en el partit a Anoeta. (Efe)

Sense cap incorporació. Així tancava el mercat el València la passada mitjanit. Ni Capoue, ni Diogo Leite, ningú posarà enguany amb la seua nova camiseta del club de Mestalla al costat d'Anil Murthy.

Tot i això, per les oficines del club ahir passaren tant el president com també el secretari tècnic, Miguel Ángel Corona. Murthy havia confirmat de matí que Kondogbia es quedaria, que no hi hauria més eixides en la primera plantilla i que es treballaria per a fitxar un central i un migcampista, que al remat no han arribat.

Javi Gracia es queda, per tant, sense fitxatges. El navarrés, que tant havia demanat incorporacions, es podria replantejar el seu futur en el club valencianista. De moment, ja ha demanat reunir-se amb el president Anil Murthy. Serà un dia llarg.

Precisament, Gracia ha sigut, de moment, l'únic fitxatge de l'equip en aquest mercat, a excepció d'Unai Etxebarria, que va arribar lliure a l'equip després d'haver sigut acomiadat del Granada, i de les tornades dels cedits Lato o Racic.

A les ja conegudes eixides de Parejo i Coquelin, es va afegir la venda de Ferran Torres al Manchester City o la del davanter Rodrigo al Leeds United de Bielsa. Garay lliure, Florenzi, Piccini o Jaume Costa són altres que han abandonat el club.

L'Elx fa els deures a última hora

Tot el contrari va passar a Elx. En una vesprada nit frenètica el club va fer oficial les arribades del migcampista Ivan Marcone, del porter Diego Ruso i d'Emiliano Rigoni, tots ells argentins. Marcone ve del Boca Junior. Arriba cedit per una temporada i l'Elx tindrà opció de compra si juga més de deu partits. Pel que fa al porter, Almirón havia demanat competència per a Edgar Badia i amb l'arribada del també argentí de 31 anys completa una posició que quedava òrfena amb la tornada de Sanromán a l'Atlètic de Madrid. Emiliano Rigoni arriba del Zenit de Sant Petesburg i té una àmplia experiència a Europa després d'estar en l'Atalanta i la Sampdoria.

També et pot interessar

stats