El València talla les ales al Vila-real (0-2)

Les d'Andrea Esteban trenquen la mala ratxa de dues derrotes seguides i sumen la primera victòria lluny de Paterna

Les jugadores dels dos equips tracten de cabotejar un baló aeri
Les jugadores dels dos equips tracten de cabotejar un baló aeri / Vila-real

El València ha sumat els primers punts com a visitant contra el Vila-real, que és el cuer de la Primera Iberdrola i talla la reacció de les groguetes, que arribaven al partit després d'aconseguir una sorprenent victòria a casa del Llevant.

El partit s'ha decidit en els últims deu minuts amb els gols d'Olga San Nicolás (min. 79) i Candela Andújar (min. 87) que permeten al conjunt blanc-i-negre allunyar-se sis punts del descens. Les groguetes, després d'haver sigut sancionades amb sis punts per la RFEF, tenen només dos punts.

El duel autonòmic ha transcorregut quasi sense ocasions fins a l'últim quart d'hora de partit fins que Soldevila ha estat prop de marcar per al Vila-real i Asun per a les valencianistes. Aquesta última, en la següent jugada, ha avançat per la banda esquerra i des de la frontal ha estavellat el baló al travesser, però la recentment incorporada Olga ha caçat el rebut per a avançar les visitants.

Candela ha sentenciat el partit quan faltaven tres minuts per al final amb un gran xut que va entrar directe a l'esquadra i el València aconsegueix, per primera vegada en aquesta temporada, guanyar un partit a domicili.

El Llevant no passa de l'empat a Vitòria (1-1)

L'altre representat valencià de la Primera Femenina, el Llevant, no ha pogut passar de l'empat en la visita a Mendizorroza (1-1). L'equip granota ha desaprofitat una bona oportunitat per a fer un salt en la classificació i està ja a nou punts dels llocs que donen accés a jugar la Champions la temporada que ve.

Alba Redondo ha avançat les llevantinistes en l'equador de la primera part, però l'Alabés ha aconseguit posar les taules en la represa. L'equip d'Ángel Villacampa no s'ha rendit i ha buscat insistentment el gol del triomf, però s'ha hagut de conformar amb un punt.