El València suma un empat a Logronyo que fa gust de victòria (2-2)

Les de Bargués han empatat en el temps de descompte.

No podia haver començat millor la cosa en aquesta cinquena jornada intersetmanal de la Primera Iberdrola. Als 17 segons Carla Bautista posava les blanc-i-negres per davant a Las Gaunas. L’empat del Logronyés ha arribat vorejant el descans. L’ha fet Jade en el minut 41. La jugadora de Guinea Equatorial ha sigut decisiva, ja que en el 62 ha capgirat el marcador amb el 2 a 1. L'empat ha arribat ja en el temps de descompte. Paula Guerrero ha fet la passada que Jansen ha convertit en el 2 a 2 definitiu.

El València suma el segon empat consecutiu, que el deixa, de moment, desé en la classificació, mentre que el Logronyés continua sense saber el que és guanyar aquesta temporada i ocupa posicions de descens.

El Sevilla-Llevant, ajornat

L'altre equip valencià que havia de jugar en aquesta jornada 5 era el Llevant a casa del Sevilla, però el partit ha quedat ajornat després d'haver detectat l'equip granota tres positius de Covid en la plantilla.