El València suma la segona victòria de pretemporada (0-2)

Els gols de Koba i Guedes sentencien contra el Sankt Gallen

El València celebra el gol de Koba
El València celebra el gol de Koba / VCF

Segon partit de pretemporada i segona victòria per al València. Sense fer un partit brillant, els de Gattuso s'han imposat per 0 a 2 davant el Sankt Gallen. Koba i Guedes han signat els gols.

El tècnic italià ha donat entrada a un equip completament diferent del partit contra el Borussia. Han eixit de titulars noms com Yellu, Jesús Vázquez, Manu Vallejo, Cillessen o Maxi Gómez i s'han quedat en la banqueta Castillejo, Yunus, Gayà, Soler, Paulista o Guedes.

L'equip s'ha mostrat espés en els primers 45 minuts i, així, sense oportunitats clares de gol el marcador no s'ha menejat en tota la primera part.

Gattuso ha aprofitat el pas pel vestidor per a fer canvis i el joc de l'equip ha millorat de manera considerable. Al minut 54, Koba ha inaugurat el marcador amb un gran gol per tot l'escaire.

En les acaballes del partit, en una jugada ràpida, ha tornat a aparéixer Guedes per a fer el segon del partit, sentenciar l'encontre i sumar el seu tercer gol en aquesta pretemporada.

Amb el 0 a 2 finalitzava el partit i, en zona mixta, un altre jugador del València, Dimitri Foulquier, demanava que els jugadors importants com el mateix Guedes, Gayà o Soler es queden en la plantilla per a poder optar a jugar el campionat europeu la pròxima temporada.

Dissabte, el València continua la pretemporada contra l'Stuttgart.