El València sol·licitarà un canvi d'horari del partit contra l'Espanyol del dia de Cap d'Any

L'entrenador del València CF, José Bordalás
L'entrenador del València CF, José Bordalás

El València CF sol·licitarà un canvi de l'horari del partit que té el pròxim dia de Cap d'Any contra l'Espanyol. Així ho ha confirmat l'entrenador, José Bordalás, en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dijous de Copa del Rei contra l'Utrillas.

Bordalás considera que l'equip tindrà poc temps de descans i que "no és just" per al València haver de competir aquell dia. A més, ha assegurat que ha parlat amb el president, Anil Murthy, que també està d'acord a demanar el canvi.

El tècnic alacantí, a més, ha confirmat que durant aquest mes de desembre mantindrà una reunió presencial amb el propietari del club, Peter Lim. De fet, estava previst fer-la durant aquests dies, però s'ha hagut d'ajornar a causa de l'augment de casos de coronavirus.

Respecte del partit de Copa del Rei contra el CD Utrillas de la Regional Preferent aragonesa, Bordalás assegura que hi ha jugadors que descansen i que el que més el preocupa és el fet de tractar de competir. Sobre la porteria, un dels temes més oberts, no ha volgut donar el nom del titular, però sí que ha confirmat que no serà Jasper Cillessen, habitual en Lliga.

També et pot interessar

stats