Esforç titànic sense recompensa (0-1)

Un València amb moltes absències, lesions i amb inferioritat numèrica no ha pogut puntuar contra la Reial Societat

Un jugador del València es lamenta de la derrota a Mestalla
Un jugador del València es lamenta de la derrota a Mestalla / Biel Alino (Agència Efe)

Amb tot en contra és utòpic superar la Reial Societat, que s'ha imposat per la mínima al València en un estadi de Mestalla que mai ha deixat d'animar el seu voluntariós, però inexpert equip. Els de Rubén Baraja, que arribaven al partit amb absències, s'han trobat amb l'expulsió de Selim Amallah. També, alguns jugadors han demanat el canvi per l'acumulació de minuts.

Tot i els contratemps, els blanc-i-negres han recorregut a orgull per a tractar de capgirar amb un solitari gol de Carlos Fernández. El davanter de la Reial Societat ha aprofitat un ràpid servei de falta que ha sorprés els valencianistes. Just després del gol ha arribat l'expulsió per doble groga, en només tres minuts, d'un Amallah que era titular per primera vegada.

Els problemes de Baraja han anat a més quan ha hagut de substituir Thierry en l'inici de la segona part i Gayà, minuts després. Quatre centrals (Cenk, Paulista, Diakhaby i Mosquera) han ocupat la línia defensiva des del minut 55 de partit.

La bona notícia per als de Mestalla ha sigut el debut de l'ucraïnés Roman Iaremtxuk, que en els vint minuts que ha participat ha deixat mostres de la seua qualitat i d'estar implicat. També els joves, amb menció especial novament per a Javi Guerra, han tornat a il·lusionar la graderia.

També et pot interessar

stats