El València no sobreviu a la batalla del Coliseum (3-0)

Un gran gol d'Arambarri i l'expulsió de Diakhaby han condicionat el partit.

Maxi Gómez es lamenta després del primer gol del Getafe
Maxi Gómez es lamenta després del primer gol del Getafe / Efe

Dur correctiu al València d'un Getafe que no arribava, precisament, en el seu millor moment. Amb quatre derrotes en els últims quatre partits i amb només un punt dels últims díhuit possibles, l'equip d'un qüestionat Bordalás arribava a aquest duel per la permanència entre dos equips acostumats a altres batalles.

Una primera part molt aspra, amb moltes faltes i potser insuficients targetes per part de l'àrbitre, ha acabat amb una obra d'art de Mauro Arambarri. L'uruguaià, més acostumat a destruir el joc del rival que a produir-ne, ha fet un tir llunyà amb la cama dreta des de fora de l'àrea que s'ha colat per l'escaire de la porteria de Jasper Cillessen.

Després del pas pels vestidors el partit se li ha complicat encara més a l'equip entrenat per Javi Gracia quan l'àrbitre ha expulsat Mouctar Diakhaby per una falta al mig del camp quan era l'últim home. Els jugadors del València s'han queixat al col·legiat per una jugada similar de la primera part, en la qual un defensa del Getafe tallava un atac blanc-i-negre, havia sigut castigada només amb una targeta groga.

Amb deu jugadors, el partit se li ha posat costera amunt a l'equip de Mestalla que pocs minuts després de l'expulsió ha vist com Jaime Mata, amb facilitats defensives, feia el segon en el marcador. El tercer ha arribat en la recta final del partit quan Alenyà, que acabava d'entrar al camp, ha rematat dins de l'àrea.

El València, que ha pogut acabar el partit amb nou jugadors si l'àrbitre no haguera rectificat la seua decisió d'expulsar Gabriel Paulista, perd una nova oportunitat de guanyar dos partits seguits en aquesta Lliga. El Getafe torna a guanyar sis partits després i empata amb l'equip valencià amb 27 punts.

També et pot interessar

stats