El València signa la primera victòria de la temporada

Un València amb huit canvis en l'alineació aconsegueix la primera victòria de la temporada.

El València signa la primera victòria de la temporada
El València signa la primera victòria de la temporada

Marcelino ha revolucionat l'equip a la recerca de la primera victòria oficial de la temporada. El tècnic asturià ha inclòs fins a huit jugadors titulars en una alineació en què només han repetit titularitat respecte a l'últim partit Neto, Batshuayi i Carlos Soler.

Tot i això, en el minut 6 el València va tindre el primer esglai que va desfer la defensa blanc-i-negra. No va ser bo l'inici dels valencianistes amb moltes pèrdues de l'esfèric i imprecisions que ja en el minut 8 els va costar la primera groga al jove Lato qui al minut 16 tornava a protagonitzar una jugada de perill amb una falta en la part esquerra de l'àrea que, a la fi, conclou sense conseqüències.

La Reial vol portar el ritme de partit, el València no aconsegueix connectar entre línies patint en excés i sense dissenyar cap jugada ofensiva fins al minut 20 que Gameiro protagonitza una jugada que acaba amb falta lateral a dos metres de l'àrea del conjunt de Donostia. Llança Parejo però la jugada assajada la desfà la defensa local. Encara que ha sigut en el minut 23 quan es produeix la jugada amb major perill dels homes de Marcelino, un xut de Kondogbia que se n'ix de poc a l'esquerra de la porteria local.

A la mitja hora de joc, canvia el perfil del partit i és la Reial qui té problemes ara per a l'eixida en vertical amb control de l'esfèric. El València fins i tot anota un gol de Gameiro en el tancament d'una jugada anul·lada per fora de joc però comença a tindre el control i enllaça tres contracolps consecutius. Encara que en el minut 33 Kevin Rodrigues fa un remat que para Neto.

El València pren la iniciativa

El partit es desenrotlla ara a favor del València i Gameiro en el minut 36 remata amb la dreta una assistència de Txérixev al centre de l'àrea que es converteix en el primer gol dels homes de Marcelino que juguen amb confiança i creix en ofensivitat.

La Reial intenta acostar-se i en el minut 40 una excel·lent intervenció de Neto envia a córner un llançament perillós. Els últims minuts de la primera part els de Sant Sebastià intenten la igualada però el València aconsegueix arribar al descans a Anoeta amb avantatge en el marcador.

En la segona part, en el primer minut de joc, Sandro dona el primer esglai al valencianisme. En el 49 un baló perdut pel València al mig del camp origina un ràpid contracolp i de nou Sandro i Oyarzabal protagonitzen una jugada que finalitza enviant dalt l'esfèric.

Ha eixit millor la Reial Societat i el València comença de nou a tindre problemes per a aconseguir la possessió del baló. Major intensitat en els dos equips en aquests inicis de la segona part amb accions en les dues àrees però en el València és Gameiro qui es presenta com el jugador valencianista més perillós movent-se amb molta intel·ligència entre espais.

Més oportunitats del València

Amb aquesta conjuntura, arriba en el minut 58 una doble jugada de gol del València que para amb problemes el porter de Donostia amb els xuts primer de Batshuayi i després el rebuig amb remat de Carlos Soler.

Només uns minuts després, l'àrbitre xiula un penal de Lato a Rubén Pardo, el jove jugador valencià se salva d'una segona targeta groga però el protagonista de la jugada és el porter Neto que para amb els peus el llançament de William Jose.

El València juga al contracolp intentant resoldre el partit. En el minut 73 un centre de Gameiro a Rodrigo és tallat per la defensa local i en el 76, de nou entra amb molta facilitat en l'àrea local i Diakhaby no encerta un remat de cap que se n'ix dalt de poc.

El València juga al contracolp i sembla controlar el ritme de joc amb ràpids contracolps, la Reial intenta contemporitzar els atacs dels homes de Marcelino, molt verticals en aquest tram de partit.

Tot i això, la Reial confia en l'empat i en el minut 82, Sandro disposa una clara ocasió que no aprofita el davanter local per a permetre al València mantindre el control en el terreny de joc i en el marcador.

El València gestiona l'últim tram de partit i intenten retindre el baló homes com Parejo i Soler, tot i que la Reial encara disposa d'algunes ocasions, si més no, no provoquen angoixa en la porteria de Neto.

Una picabaralla en el minut 92 acaba amb doble groga però no passa res més en el terreny de joc i el partit finalitza amb la primera victòria del València en aquesta temporada.

També et pot interessar

stats