Primer punt de l'any

El capità valencianista Gayá ha sigut expulsat per doble amonestació en el minut 88

Els jugadors del València protestes una decisió arbitral de Soto Grande
Els jugadors del València protestes una decisió arbitral de Soto Grande / Agència Efe
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
19 de gener 2022 - 11:11 Actualitzat: 20 de gener 2022 - 13:33

El València i el Sevilla han empatat a un després d'un intens duel a Mestalla, en el qual els gols han arribat en la primera meitat, amb un primerenc gol de Diakhaby en pròpia porta i l'empat local per mediació de Guedes poc abans del descans. L'equip de Bordalás ha acabat amb un jugador menys per l'expulsió de Gayà en el tram final del duel.

L'equip andalús s'ha avançat en el minut 7 de partit, amb un gol en pròpia porteria de Mouctar Diakhaby, que després ha completat un gran partit imposant-se en les freqüents arribades del Sevilla.

Però les desgràcies no han acabat ací per al quadre valencianista: l'àrbitre ha anul·lat un gol de Gayà per fora de joc i un minut després s'ha retirat lesionat el porter neerlandés Jasper Cillessen, que poc abans havia evitat el segon del Sevilla a remat de cap d'Ocampos.

De cap, just abans del descans, el València ha aconseguit l'empat gràcies a una rematada de cap de Guedes després d'una centrada de Gayà. El portugués ha aprofitat l'absència de Carlos Soler per a convertir-se en el màxim golejador en solitari de l'equip, amb huit dianes.

El València trenca una ratxa de dues derrotes seguides en Lliga, contra l'Espanyol i el Reial Madrid, però continua sense guanyar en la competició en aquest 2022. El Sevilla, que el passat cap de setmana va quedar eliminat de la Copa, es queda a quatre punts del Reial Madrid, líder, i ja no depén de si mateix per a guanyar el campionat.

També et pot interessar

stats