Combat nul a Mestalla (0-0)

El València i el Sevilla han empatat en un duel sense massa ocasions de gol en què els locals han reclamat un penal sobre Foulquier

Els jugadors del Sevilla, en una acció d'atac en l'àrea valencianista
Els jugadors del Sevilla, en una acció d'atac en l'àrea valencianista / Kai Fösterling (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
16 de febrer 2024 - 19:03 Actualitzat: 17 de febrer 2024 - 23:01

El València no ha passat de l'empat a zero contra el Sevilla al Mestalla en un partit en què els andalusos s'han limitat a defendre's, conscients que el punt era un bon resultat. L'equip blanc-i-negre no s'ha conformat i ha buscat el gol fins al final, però s'han escapat els primers punts del feu valencianista en aquest 2024. Els de Rubén Baraja han reclamat un penal sobre Foulquier en els últims minuts de la primera part.

L'equip de Rubén Baraja ha portat la iniciativa des del xiulit inicial contra un equip andalús més defensiu i que esperava l’oportunitat a la contra. Però el ben cert és que ha sigut un partit tancat, amb poques ocasions de gol. La més clara l'ha tinguda Iaremtxuk, que tornava a la titularitat després de no jugar contra Las Palmas. Però l'ucraïnés no ha aconseguit rematar una gran assistència de Gayà des de la banda esquerra i Nyland ha pogut evitar mals majors. La primera part ha acabat amb una acció polèmica, ja que el València ha reclamat penal per una espenta d'Isaac Romero sobre Foulquier dins de l'àrea. La infracció semblava molt clara, però l'àrbitre no ha vist res i el VAR ha decidit no intervindre, tot i l'enuig del Mestalla.

En la represa, el partit encara ha sigut més tancat si cap. Els andalusos han donat per bo l'empat després de la derrota del Cadis i han fet un pas arrere, ja que a penes s'han acostat a la porteria defesa per Mamardashvili. Els blanc-i-negres sí que ho han intentat de totes les maneres, amb canvis de Baraja inclosos, però no han sabut prémer la tecla per a incomodar Nyland. I com no podia ser d'una altra manera, el duel ha acabat amb un empat sense gols.

L'empat contra el Sevilla ha trencat la ratxa de victòries seguides al Mestalla, que es queda en tres. Però aquest punt permet al València avançar Las Palmas i situar-se huité, encara fora dels llocs que donen accés a jugar una competició europea la temporada que ve.

També et pot interessar

stats